У Японії є пояняття "Кайдзен". Цей термін перекладається як "безперервне вдосконалення" ,"поліпшення" або "зміна на краще". У філософії Кайдзен організації безперервно покращують усі функції бізнесу, в чому задіяні всі працівники - від директора до звичайного робітника. Філософія кайдзен припускає, що наше життя в цілому (трудове, суспільне і приватне) повинно бути орієнтована на постійне поліпшення.
Основною культурою, яку вирощують японські селяни, є рис. Українькі ж селяни вирошують картоплю. Посадка здебільшого відбувається "під заступ", просапка - сапкою, вибірка - заступом... Чи можна вдосконалити процес присадибного картоплярства, та які переваги того чи іншого способу? Ділімося досвідом: https://www.youtube.com/watch?v=_A2K4TU3mG0, удосконалюємося!